Huib van Vugt

Geplaatst op: 11-04-2014

Film ter promotie van de tentoonstelling 'Het veelzijdige palet van Huib van Vugt' in Museum Slager te 's-Hertogenbosch.

Lees meer »

Geplaatst op: 04-02-2014

Van 30 maart tot en met 29 juni 2014 exposeert de Stichting Kunstschilder Huib van Vugt in Museum Slager te 's-Hertogenbosch. De tentoonstelling onder de titel 'Het veelzijdige palet van Huib van Vugt' toont de ontwikkeling die Van Vugt doormaakte aan de hand van een selectie van zeer uiteenlopend werk uit de collectie van de Stichting Kunstschilder Huib van Vugt en uit particuliere collecties. Bij de tentoonstelling presenteert de Stichting Kunstschilder Huib van Vugt een tweede boek 'Huib van Vugt, een kunsthistorische beschouwing' van de hand van kunsthistoricus Merel van den Nieuwenhof.

Lees meer »

Geplaatst op: 18-01-2013

In 2011 heeft de Stichting kunstschilder Huib van Vugt (SKHVV) het boek 'Huib van Vugt, een leven in kleur' uitgegeven. Dit boek bevat een groot aantal prachtige afbeeldingen van het oeuvre van Huib van Vugt. Daarnaast geeft het boek zowel een persoonlijke indruk van het leven van de kunstenaar aan de hand van door vrienden en naasten geschreven fragmenten als een korte compacte analyse van het werk van de hand van George Schweitzer.

Lees meer »