Huib van Vugt

Expositie Museum Slager

  • Google+

Geplaatst op: 04-02-2014

Van 30 maart tot en met 29 juni 2014 exposeert de Stichting Kunstschilder Huib van Vugt in Museum Slager te 's-Hertogenbosch. De tentoonstelling onder de titel 'Het veelzijdige palet van Huib van Vugt' toont de ontwikkeling die Van Vugt doormaakte aan de hand van een selectie van zeer uiteenlopend werk uit de collectie van de Stichting Kunstschilder Huib van Vugt en uit particuliere collecties. Bij de tentoonstelling presenteert de Stichting Kunstschilder Huib van Vugt een tweede boek 'Huib van Vugt, een kunsthistorische beschouwing' van de hand van kunsthistoricus Merel van den Nieuwenhof.

De veelzijdigheid en het tekentalent van Van Vugt maar ook zijn zoektocht naar een eigen stijl en invloeden van andere kunstenaars in zijn werk worden in dit boek beschreven. De kunst van Van Vugt wordt daarmee in een breder kunsthistorisch verband geplaatst.

Na de officiële opening op zondag 30 maart 2014 om 14.00 uur door de voorzitter van de Stichting Kunstschilder Huib van Vugt, zal genoemde kunsthistoricus een korte toelichting geven op het tentoongestelde werk en het gepresenteerde boek.

Museum Slager

Choorstraat 8
5211 KZ 's-Hertogenbosch
073-6133216
www.museumslager.com

Openingstijden

dinsdag t/m zondag: 13.30 - 16.30 uur
1e paasdag en 1e pinksterdag: gesloten

Download de publicatie 'Twee Bosschenaren exposeren'